Veilig leren lezen

 

Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (maan)

software voor het digitale schoolbord


Met de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (maan-versie) verhoogt de kwaliteit van het aanvankelijk leesonderwijs. Door gebruik te maken van bewegende beelden, geluid en interactiviteit wordt de les voor u en uw leerlingen nog aantrekkelijker. U kunt hierdoor zeer efficiŽnt instructie geven. En dat verhoogt dan weer het leerrendement van uw leerlingen.De Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (maan-versie) sluit naadloos aan bij de tweede maanversie van Veilig leren lezen. Onderdelen uit de methode, zoals woorden maken, de letterlijn, klikklak, zoekplaat en het werkboekje, zijn aangepast voor het digibord. Maar ook in de fase van verlengde instructie en begeleide verwerking kan de Leerkrachtassistent ondersteuning bieden.De Leerkrachtassistent heeft dezelfde didactische uitgangspunten als Veilig leren lezen. Ook de vormgeving is afgestemd op het al bekende materiaal. De materialen van Veilig leren lezen blijven gehandhaafd naast de Leerkrachtassistent.


Op school en thuis

De Leerkrachtassistent is geschikt voor elk digibord. Leerkrachten hebben via het internet rechtstreeks toegang tot de software, zowel op school als thuis. Het aanbod van de oefeningen volgt het lesverloop zoals dat in de handleidingen van Veilig leren lezen is opgenomen.


Leerkrachtassistent 4.0

U vindt de vierde versie van de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (maan-versie) online. Deze versie bevat een aantal nieuwe modules die u het hele schooljaar kunt gebruiken. Bijvoorbeeld letters en woorden flitsen en modules voor de verlengde instructie. Met de start van het tweede trimester is er een update van de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen versie 2.0 beschikbaar! Met deze update biedt Zwijsen BE u modules die specifiek zijn bedoeld voor kern 7 tot en met 12. Zo is de instructiekalender 2 in het programma opgenomen en kunt u bij deze hogere kernen aan de slag met woorddictees en woordvelden.
 

Software bestellen  

Nieuwe gebruiker
Systeemvereisten
Handleidingen
Veelgestelde vragen


Al gebruiker?

Aanmelden software  

Je wenst
gratis folders