Veilig leren lezen

 

Toetssite Veilig stap voor stap


Bij Veilig stap voor stap hoort een Leerkrachtassistent die vergelijkbaar is met de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen. Het digimenu is aangepast aan de lesopbouw in Veilig stap voor stap.


Zichtbaar result@@t!

Hoe eerder u leesproblemen signaliseert, des te groter is de kans dat u ze met succes kunt oplossen. Daarom ontwikkelde Zwijsen BE de Toetssite Veilig stap voor stap. Een online softwareprogramma waarmee u de leesontwikkeling van uw leerlingen nauwkeurig kunt volgen. Als zich knelpunten voordoen, ziet u dat meteen! U kunt de vorderingen van uw leerlingen op de voet volgen en evalueren. Via concrete adviezen, duidelijke tabellen, overzichten en grafieken bepaalt u welke bijsturing voor welke leerling nodig is. Dat is niet alleen gemakkelijk, het bespaart u ook veel tijd!

De Toetssite is bedoeld voor alle scholen die in het eerste leerjaar werken met de tweede maanversie van Veilig leren lezen of met Veilig stap voor stap. U hebt alleen een computer nodig met internetaansluiting. Daarmee werkt u met de Toetssite, zowel op school als thuis!


 

Software bestellen  

Nieuwe gebruiker
Systeemvereisten
Handleidingen
Veelgestelde vragen


Al gebruiker?

Aanmelden software  

Je wenst
gratis folders