Veilig leren lezen

 

Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (kimversie)

digibordsoftware


Met de Leerkrachtassistent geef je op een aantrekkelijke manier les op het digitale schoolbord. Alle basismaterialen waarmee je leerlingen werken, zijn in het programma opgenomen.


Overzicht en ondersteuning

De Leerkrachtassistent biedt in gestructureerde vorm overzicht en ondersteuning van je leesonderwijs. Van het inzoomen op woorden van het ankerverhaal tot het maken van een woordweb en van een auditief dictee tot het flitsen van letters en woorden. Als een letter via de instructie met de Leerkrachtassistent aan bod geweest is, kun je de letter vanuit de Leerkrachtassistent meteen vrijgeven in de leerlingsoftware. Leerlingen kunnen er dus direct mee oefenen.
Optimale samenwerking met Digiregie

De gebruiksvriendelijke online software de Leerkrachtassistent en Digiregie vormen het hart van Veilig leren lezen en behoren dan ook tot het basispakket van de materialen. Je kunt eenvoudig thuis je lessen voorbereiden en dus veel tijd besparen, omdat alles online staat.
De beide programma's werken optimaal samen. Zo geeft Digiregie de letterkennis van je leerlingen door aan de Leerkrachtassistent waardoor je je instructie op maat kunt maken. Ook is er vanuit Digiregie uitwisseling met de leerlingsoftware zodat je leerlingen aangepaste oefeningen krijgen.


Systeemeisen

Om met de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen te werken dien je minimaal te beschikken over:


 

Software bestellen  

Nieuwe gebruiker
Systeemvereisten
Handleidingen
Veelgestelde vragen


Al gebruiker?

Aanmelden software