Veilig leren lezen

 

Overzicht sofware

bij Veilig leren lezen kim-versie


Uitgeverij Zwijsen BE wil u graag uitgebreid informeren over de functionaliteiten, de technische vereisten en de aandachtspunten bij onze verschillende softwareproducten.

Uitgeverij Zwijsen BE ontwikkelt software die aansluit bij de verschillende methoden. De Leerkrachtassistent en Toetssite worden verspreid onder de vorm van een abonnement. Dit biedt u het voordeel dat het jaarlijks opzegbaar is. Wij kunnen op regelmatige basis de inhoud aanpassen aan de wensen van de leerkrachten.Op zoek naar software bij Veilig leren lezen 2de maanversie? Klik hier.

Veilig leren lezen kim-versie (2014)


Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (kimversie)

digibordsoftware

Met de Leerkrachtassistent geef je op een aantrekkelijke manier les op het digitale schoolbord. Alle basismaterialen waarmee je leerlingen werken, zijn in het programma opgenomen.

Meer informatie    Systeemvereisten    Bestellen

Digiregie Veilig leren lezen (kimversie)

online registratie- en planningsprogramma

Het online registratie- en planningsprogramma Digiregie helpt je bij het voorbereiden en monitoren van je taal- en leesonderwijs. Je krijgt op deze manier de juiste ondersteuning bij het resultaatgericht werken in leerjaar 1. In Digiregie is de Toetssite Veilig leren lezen integraal opgenomen. Daarmee kun je eenvoudig resultaten invoeren en analyseren. Bovendien krijg je adviezen voor de leesontwikkeling, die je helpen je leerlingen op maat te begeleiden. Op basis van de gegevens in Digiregie richt je je onderwijs in.


Meer informatie    Systeemvereisten    Bestellen

Leerlingsoftware Veilig leren lezen (kimversie)

voor school Ún thuis

Bij Veilig leren lezen hoort uiteraard rijke, gevarieerde educatieve leerlingsoftware. De software is te gebruiken op de computers op school, maar ook thuis en op een tablet.


Meer informatie    Systeemvereisten    Bestellen